OM MIG

VARMT VÄLKOMMEN!

Mitt namn är Robie Aqvilin och det är jag som är personen bakom denna sida och detta företag. 

Jag brinner för att fånga kärlekens ögonblick med kameran
Jag går igång på listor och planeringsverktyg, gärna med en bock att klicka i när det är gjort

Fotograferat bröllop har jag gjort sedan 2012 och jag har över 50 brudpars kärlek och unika dröm om sin dag i min ryggsäck. 

Tanken om att hjälpa andra att planera sina bröllop och event har funnits hos mig i många år och nu fanns möjligheten att utbilda mig och jag tog chansen! När jag träffar mina brudpar inför en bröllopsfotografering har jag älskat att hjälpa dem med min expertis till att få fotograferingstillfället så bra som möjligt. Jag känner att där har jag haft mycket mer att erbjuda än bara att tipsa om fotografering, jag vill ge er råd även i det andra arbetet kring ert drömbröllop. 

Så just här är vi idag! Ni som följt mig i många år har sett att jag endast fotograferat och då fotograferat alla livets små och stora ögonblick och ni kan vara lugna, det gör jag fortfarande MEN jag har skiljt på dem och skapat en sida där jag koncentrerar mig på bröllop & event och allt som hör där till och den gamla sidan är kvar som visar med fotografering av allt annat. 

Vill du hitta information om fotografering av familj och produkt klickar du på knappen nedan. Vill du grotta ner dig i allt vad bröllop heter stannar du kvar på denna hemsida och navigerar dig runt. 

Varmt välkommen!!

Foto på mig: Eimi Thorén

Min grafiska profil