Bröllopsfotografering

Pirr av förväntan månaders planering Jag hoppas att jag får vara där och dela denna stora dag tillsammans med er! Traditionellt, otraditionellt, i hemlighet, gigantiskt, på ett slott, på en brygga… spelar ingen som helst roll bara det är KÄRLEK så går jag igång! Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände på er dag. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!

Pirr av förväntan
månaders planering
Jag hoppas att jag får vara där och dela denna stora dag tillsammans med er!

Traditionellt, otraditionellt, i hemlighet, gigantiskt, på ett slott, på en brygga… spelar ingen som helst roll bara det är KÄRLEK så går jag igång!

Jag vill ge er fotografier som kommer att plockas fram igen och igen och igen! Jag vill ge er fina minnen fyllda med känslorna som ni kände på er dag. Just att känslan är det viktigaste och inte bara att få en massa vackra bilder hoppas jag ni håller med mig om. Jag vill berätta en historia, ER historia!