Fotobås

Jag var ju på bröllopsmässa i Göteborg förra helgen! Verkligen jättekul att få inspireras och det är bröllopsmässornas säsong just nu. Jag får upp många mässor i mitt flöde på sociala medier. Stora som små.

Något jag såg mängder av i Göteborg var leverantörer av selfiekameror. På bröllop som jag fotograferat på har det funnits engångskameror vid borden, fotobås med en kamera på stativ och oftast någon som sköter den. Eller som på dessa bilder en eller några Instax-kameror med props.

Att ha ett fotobås på sin fest eller sitt bröllop har blivit väldigt populärt på senaste tiden och det är ett väldigt roligt inslag. Jag som fotograf tycker ju detta SKA prioriteras!! Haha ja näst intill ett måste! Hade jag själv gift mig idag hade jag definitivt tillverkat någon form av fotobås. Jag har några idéer till det men det krävs lite jobb och mycket pengar. Men en dag kanske jag kan tillverka ett och hyra ut till brudpar!!

De leverantörer som fanns på mässan var (texten är deras egen och inget som jag har personlig erfarenhet av):

SelfieCircle https://selfiecircle.se/
Därför ska du boka en SelfieCircle till din tillställning:
-OBEGRÄNSAT ANTAL SMS MED BILDER
-OBEGRÄNSAT ANTAL BILDER
-SKAPA BOOMERANGS
-ALLA BILDER LADDAS UPP AUTOMATISKT TILL DITT EGET ONLINEALBUM
-SKICKA BILDER PÅ SMS DIREKT FRÅN SKÄRMEN
-GRATIS FRAKT

Betty Booth – Fotobås med inbyggd skrivare https://www.bettybooth.se/

Myselfie https://myselfie.se/
– Allt är inkluderat i priset (frakt, försäkring, obegränsat antal bilder, personligt galleri online).
– Se, ladda ner, och framförfallt visa fram bilderna genom vårt bildspel redan samma kväll.
– Med vår QR-funktion kan du få bilderna direkt på telefonen.
– Gratis rekvisita och aktivitetskort.
– Gör dina bilder personliga med t.ex. brudparets initialer på bilderna.

Selfiecam
Hög bildkvalitet 3280×1840. Obegränsat antal bilder.
Privat nedladdings-länk.
Roliga rekvisita
Gratis leverans.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait